Alhamdulillah bersyukur kehadrat ilahi kerana dengan limpah dan inayahnya kali ini majlis Sambutan AidilAdha kali ini dapat berjalan dengan lancar.. walaupun penyertaan untuk kerjasama BKAPJ sudah last2 minit…

apa pun terima kasih diucapkan kepada BKAPJ kerana kesudian utk bekerjasama dalam menjayakan majlis raya buat kali ini…

wahh.. disebabkan majlis raya  kali ni berkaitan dengan anak2 kelantan jd terpaksa lah saya berhujjah dalam bahasa kelantan dan tak der laaa skema sangat hihihi….

aduhhh la weh, hari nih meme letih sungguh baktu tajuk pong wat sari sutok… kok mano pong kawe raso puah la jugok wat kijo nih… best kato ore puteh… ho la sebak wat kijo last minit pong leh siak jugok… Hureyyy!!!

Duo hari sero tido dop cukok, male rayo ambo masok utok make pagi rayo… walaupong ambo sediri pong dop make, tapi puah la sebak tengok ore makey kenye lakow puah sero…. tapi hok dop make tuh.. biar lah… nok wat guano doh ore dop sey make kito dop sey pakso:(….

Male pong tdo dop cukop goks sebak nok keno wat slide untok pogreng rinih… adusss pagi2 buto agih keno bgun nok keno siak kijo… lah2 siak goksss hihih seronoksssss sero…  pogreng nih wat kat Solah Afrah di Mazar… wow!!! tepat tuh mme best la jugoks… sesuai la kalu nok wat pogreng siak ado petah agih….

emmmm…. kisoh nya rini letih wehhh dok g mari2… g mari….. po nga ore nego plok sero… bena nyo nok jale tuh pong malah goks capor segey… sbab ustaz2 vip2 hok mari tuh duk tg jah bakpo la dok gelewak sangat bebudok nih dok leh dok setepak  ko??? hihihi sebak tuh sero segey nok g mari… tapi sebak key ambo nih pegey biro pogreng n protoko ambo keno lah g mari kejap g belakey kejap g depey malu kok re sero…. ho laaaa klu dok jale plok dok metar ore panggel keno ah g jugok….

hihihihin ngabey sunggoh aku rinih…. emmmm… biaso lah letih sgt otok jd beku sikik nih sebak sejuk…. hihihi cito bak sejok nih tadih suko gok tgk bebudok dari mantiqoh lain mace mafraq dan irbid hihihi suko jah dio main asap tubik kok mulot huhuhu…. ho laa nok wat guano sinih meme sejuk bedo’oh dok supo tepak lain….

emmm sumak weh loks sero… hihihi… male nih nok tido pah pagi esokkkk baru jolo.. ore kato qodo hok lepah… hihihi….