Assalamualaikum…

Hari ni terdetik dalam hati lagi sekali utk masukkan entry… sambil2 duk ralik ( asyik ) layan fb dengan pelbagai komen2 di wall frend2… sambil2 duk tgk2 group2 yg dijoin…. tetiba terbaca satu komen photo of u…

tangan terus meraba2 tetikus utk memetik link yg disediakan di ruangan atas FB ( face book )… tetiba sekali petik maka terviewlah gambar yg pernah aku komen sblm ni… tidak ku sangka baru hari ini baru dapat komen dr tuan empunya uploder gambar yg aku komen tu…

Maka aku baca lah komen aku akan suatu gmbr yg mmg ada unsur pergaulan disitudan ada sedikit gmbr yg tidak menutup aurat, yang berbunyi mcm nih ( walaupun tak der bunyi )…

komen dari aku :  inikah ajaran islam yang betul tuan????

komen dr empunya : apa yg salahnya??

komen dr empunya : cuba saudara ARY jelaskan apa salahnya gmbr ni??

kome dari aku : lalu aku menjawab… adakah ini yang diajarkan islam??? dgn membuka aurat ??? adakah mendedahkan aurat tu dituntut dalam islam???

so korang!!! apa salahnya jawapan aku tu??? salah ker tak tutup aurat berdosa ke tutup aurat??? cuba pikir….

haaa… dari jawapan aku tu… terus aku disound… supaya FBnya di remove dr frendlist aku.. dan aku nk bukak balik tgk komen2 dlm pic dia tuh… dah tak boleh dahh sbb dia dah pun ignored aku… siannya kat aku nih kan… hihihi… ( so ayat diatas tuh sikit sbnyk tidak sama dgn komen2 yg telah di berikan).

kalau korang leh baca apa isinya sila lah tgk PIc yg di upload dibawah ni… wallahualam…